El Clúster


Conferència Startup Grind Tech 2019

Marta Losada Martin,

El nostre soci MarsBased organitza la tercera edició anual de la  conferència Startup Grind Tech, que se celebrarà el dia 9 d'abril a  l'Auditori AXA aquí a Barcelona amb ponents de HolaLuz, HP, eBay,  Intercom, RedPoints, Mailtrack, Active Venture Partners, TravelPerk i molts  més.

Startup Grind és la comunitat d’emprenedors  més gran del món, en partnership amb Google for Startups. Fan un  esdeveniment mensual en més de 500 ciutats de 135 països diferents. Les cinc  ciutats més potents de Startup Grind organitzen una conferència anual. Aquí a  Barcelona ja n’han fet dues edicions de la conferència, i 62 edicions de  l’esdeveniment mensual.

Per les conferències de Startup Grind han passat speakers com Eric Schmidt (Google/Alphabet), Dustin Moskovitz (fundador de  Facebook i Asana), Casey Fenton (fundador de Couchsurfing), Jessica Livingston  (Y Combinator), Mickael Eckhardt (co-autor del llibre Crossing the Chasm),  Vinod Khosla (Khosla Ventures), Marc Andreessen & Ben Horowitz (a16z),  David Okuniev (CEO de Typeform), Mary Grove (Google for Entrepeneurs) i molts  més. Pots veure’ls aquí: http://www.startupgrind.com

Pels membres del clúster, hi ha un descompte exclusiu del 40% en  l'entrada.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies