Notícies


Aprofitant la fira Logismed que es du a terme a Casablanca, Marroc del 9 a l'11 d'Abril, el Cluster ha estat seleccionat per la plataforma European Cluster Collaboration Platform per assistir a l'esdeveniment EU-South MED Event and TechDays. 

El nostre soci MarsBased organitza la tercera edició anual de la conferència Startup Grind Tech, que se celebrarà el dia 9 d'abril a l'Auditori AXA aquí a Barcelona amb ponents de HolaLuz, HP, eBay, Intercom, RedPoints, Mailtrack, Active Venture Partners, TravelPerk i molts més.

Parkunload es seleccionat per a projectes de carrega/descarrega en les ciutats de Dublin i Belfast, en el marc de la licitació  “Last Mile Delivery Challenge” liderada per Smart Dublin i Enterprise Ireland.

El proper 14 de novembre se celebra l’Startup Grind Barcelona Conference 2018, l’esdeveniment d’startups mes important del sud d’Europa, amb descompte exclusiu per a socis del Cluster, cortesia del nostre soci Mars Based

El premio es un reconocimiento del Jurado a la contribución de la Plataforma de LastMile Team a la mejora de resultados empresariales y de servicio al cliente

Categories