Serveis


Els Nostres Serveis


Els serveis que oferim per tal de millorar la competitivitat de les entitats associades són els següents:

Innovació

Acompanyament i gestió de projectes d'I+D+i, realització d'informes, assessorament, cooperació entre els grups d'interés, disseminació de resultats, etc.

Internacionalització

Asesssorament i informació en la internacionalització, representació en firas internacionals i missions comercials, trobades amb representants internacionals, etc.

Estratègia

Inmersions estratègiques, acompanyament i assessorament estratègic, assessoramiento de millores empresarials, dessenvolupament de projectes representatius, etc.

Benchmarking i Activitats

Grups de treball, visites a empreses, workshops, jornades de divulgació, matching d'empreses, esmorzars Clusters, interclusters, etc.

Formació i borsa de treball

Informació sobre formació del sector, diseny de programes i cursos formatius, contacte amb borses de treball d'entitats formatives, etc.

Representació i Subvencions

Representació i interlocució amb entitats públiques i privades d'interés, participació en plans estratègics sectorials, informació sobre ajudes i subvencions territorials i internacionals, etc.

Comunicació

Comunicació corporativa, divulgació d'informació en medis i xarxes socials, informació sobre fires i esdeveniments d'interès, etc.

Altres

Estem a disposició dels nostres socis i del sector per a qualsevol suggeriment.Espanya perd 5 llocs en el ranking logístic. T’ajudem a innovar i internacionalitzar més.